HTML

Pixilláció

Mindenféle írásaim megjelenítésére alkalmas multifunkcionális blogfelület. Film, animáció, zene, irodalom, saját írások és úgy általában: az én kedves blogom.

Friss topikok

  • nEjmEd: Köszönöm! Különösen jól esik a kommented, mert legalább egy olyan is olvas, akit magam is olvasok.... (2013.05.28. 21:35) Markus Imhoof - A méhek világa

Címkék

Feedek

Bill Plympton - Cheatin'

2013.07.19. 14:02 nEjmEd

cartoonbrew megírta, hogy egyik kedvenc animációs rendezőm új egészestés filmmel fog jelentkezni. Bill Plympton, aki még most is maga rajzolja összetéveszthetetlen stílusú filmjei képkockáit, közösségi támogatással fogott bele a projektbe. A tavaly bemutatott legendás Iron Sky is hasonló finanszírozás mellett készült. Jó látni, hogy egy-egy érdekesebb ötlet vagy független alkotó mögé beáll a közösség és megelőlegezi a bizalmat. A Cheatin' is megkapta ezt, 100.000$ gyűlt össze a rajongóktól a Kickstarter adományközvetítő oldalon. A hírek szerint ebben az évben valamikor ősszel fogja fesztiválkörútját elkezdeni az Egyesült Államokban, s én azért remélem, hogy hogy jövőre valamelyik fesztivál elhozza Budapestre is Bill Plympton Csalását. De jó is lenne!

Cheatin' Trailer from Bill Plympton on Vimeo.

Egy végzetes dodzsem ütközésnél találkozik egymással Jake és Ella, akik amióta szerelem csak létezik, jó eséllyel pályázhatnak legszerelmesebb élő pár címére. Azonban ármánnyal egy másik nő közéjük férkőzik és a félténység csíráját plántálja tökéletes kapcsolatukba, ami bizonytalansággá és gyűlöletté formálódva idő előtt véget vet sorsszerű szerelmüknek. Egyedül a egy kegyvesztett bűvész és az ő "lélek-gépe" van segítségükre: Ella felveszi Jake régi szeretőinek az alakját, és így kétségbeesetten végig tudják küzdeni magukat a kapcsolatuk romjain és a csalárdságon, annak érdekében, hogy visszaszerezzék elvesztett közös jövőjüket...

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló előzetes film mozi amerikai szerelem animáció

A bejegyzés trackback címe:

https://pixilation.blog.hu/api/trackback/id/tr905414926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása